domingo, 6 de marzo de 2016

Connecta Natura comença el 2016... imparable!


Connecta Natura comença el 2016 imparable. Si el 2015 va ser prolífic, sembla que simplement era una pista d’enlairament i que en aquests mesos del nou any s’haja enlairat.


Per això, ara que estem en els principis de març, fem la vista un poc enrere i resumim tot allò que hem anat fent en el nostre camí cap a la millora del medi ambient:


Començàrem l’any estrenant Secció Web, on et pots inscriure com a soci/sòcia de la nostra associació, i gaudint de les meravelloses fotos del nostre calendari (si tens sort, encara pots fer-te’n amb un).
Després anàrem a Benlloch, on es va impartir el curs de conreu ecològic de l'olivera.
Més tard, i tot aprofitant el dia de l’educació ambiental i el dia de l’arbre, les activitats no han parat: activitats pedagògiques forestals en el col·legi de Yátova, plantacions simbòliques amb les més menudes del poble, reforestacions al Motrotón i la celebració del dia de San Arbolín.

L’agricultura ha sigut la protagonista durant el Curs d’agricultura ecològica, que portava el nom de “Iniciació al disseny y maneig de sistemes agrícoles ecològics”, que es va efectuar a Gandia i que va ser tot un èxit.


L’educació ha tingut també un pes molt important, i hem acudit a l’EFA la Malvasia i a l’institut de Buñol, on hem mostrat els nostres projectes i activitats, i hem contestat a totes les preguntes que s’han formulat.I a més, hem acudit a Canals, on hem fet una xerrada sobre bones pràctiques ambientals, agricultura ecològica i sobirania alimentària, i sobirania forestal.
El mes de febrer ha acabat amb un gran èxit després d’haver participat en el II Congrés Forestal de la Comunitat Valenciana.

Sense cap mena de dubte, un gran començament d’any, ple de bons moments i vivències. Esperem que la tendència es mantinga en els temps que venen!

Conecta Natura empieza el 2016 imparable. Si el 2015 fue prolífico, parece que simplemente era una pista de despegue y que en estos meses del nuevo año se haya elevado en el aire. 

Por eso, ahora que estamos a principios de marzo, echamos la vista un poco atrás y resumimos todo aquello que hemos ido haciendo en nuestro camino hacia la mejora del medio ambiente: 

Empezamos el año estrenando Sección Web, donde te puedes inscribir como socio/socia de nuestra asociación, y disfrutando de las maravillosas fotos de nuestro calendario (si tienes suerte, todavía puedes hacerte con uno). 
Después fuimos a Benlloch, donde se impartió el curso de cultivo ecológico del olivo. Más tarde, y aprovechando el día de la educación ambiental y el día del árbol, las actividades no han parado: actividades pedagógicas forestales en el colegio de Yátova, plantaciones simbólicas con las más pequeñas del pueblo, reforestaciones en el Motrotón y la celebración del día de San Arbolín. La agricultura ha sido la protagonista durante el Curso de agricultura ecológica, que traía el nombre de “Iniciación al diseño y manejo de sistemas agrícolas ecológicos”, que se efectuó en Gandía y que fue todo un éxito.

La educación ha tenido también un peso muy importante, y hemos acudido a la EFE la Malvasía y al instituto de Buñol, donde hemos mostrado nuestros proyectos y actividades, y hemos contestado a todas las preguntas que se han formulado. 


Y además, hemos ido a Canals, donde hemos impartido una charla sobre buenas prácticas ambientales, agricultura ecológica y soberanía alimentaria, y soberanía forestal.
El mes de febrero ha acabado con un gran éxito después de haber participado en el II Congreso Forestal de la Comunidad Valenciana. 

Sin ningún tipo de duda, un gran comienzo de año, pleno de buenos momentos y vivencias. ¡Esperamos que la tendencia se mantenga en los tiempos que vienen!

No hay comentarios:

Publicar un comentario