PROJECTES

En CONNECTA NATURA tenim de alguns projectes actius i altres els estem treballant, a continuació vos en mostrem uns quants. Però ens pots proposar el que vullgues. Com hem dit abans, comptem amb els conéixements i l'energia necessàris per dur endavant qualsevol projecte relacionat amb el Medi Natural.

Projectes disponibles:


Eixida de camp a Carrícola per a assignatures relacionades en el Medi Ambient i les Ciències Socials per als nivells de Batxillerat i Universitat.

Ruta per l'ombria del Benicadell i pujada a la Cava i a la Cresta. Per a grups d'adults. Ruta botànica i ornitològica. El dia es pot acabar en un dinar típic en qualsevol poble de la vesant del Benicadell.
Tenim preparades i presentades unes jornades culturals epr al campus de Gandia de la UPV que mostraran les Tradicions Culturals Valencianes connectant-les amb la Llengua i l'Agricultura.Altres jornades culturals per al campus de Vera dedicades a la Gestió Sostenible i la Valorització Forestal. En elles es presentaran diverses iniciatives que es desenvolupen als entorns forestals. A més comptarem amb especialistes per valorar els avantages i els riscos de la gestió i la no gestió. Es preten obrir un debat per trobar opcions de futur per a emprenedors que asseguren la sostenibilidad dels espais forestals mentre generen un rendiment social i econòmic.


Projectes en preparació:


Disseny i intal·lació d'Aiguamolls Artificials per a la depuració d'aigües artificials.


Rutes de 3-5 dies per a grups menuts per Paratges Naturals Espectaculars, on podran descubrir espais que molt poques persones han vist i que formen part d'un important patrimoni desconegut per a la majoria de la població.
No hay comentarios:

Publicar un comentario