viernes, 23 de enero de 2015

JORNADES CULTURALS A GANDIA

Avui volem parlar-vos de les Jornades Culturals. Després que la Universitat Politècnica anunciara que el projecte rebria finançament, tots i totes ens hem posat mans a l’obra.

L’alumnat de Ciències Ambientals de la EPSG-UPV, la Delegació d’Alumnes i la Casa del 'Alumne de Gandia, Econstrucció i Connecta Natura, estem treballant de valent amb l’objectiu que aquestes Jornades arriben a bon port. Hi ha molta feina al davant, però amb l’esforç conjunt de segur ho fem d’allò més bé.

Cultura Valenciana: Agricultura, Llengua i Territori. Gran títol per a una gran oferta. I és que el Campus de Gandia es veurà inundat de conferències i activitats, totes diferents, totes interessants i totes compromeses; de ponents, de lectors, de venedors, de dansadors...


A continuació exposem els cartells on es mostren les diferents activitats i el seu horari.






























Si t’interessa qualsevol d’aquests temes, o simplement tens curiositat... Vine! T’estarem esperant al Campus de Gandia. 
Hoy queremos hablaros de las Jornadas Culturales. Después de que la Universidad Politécnica de Valencia anunciase que el proyecto recibiría financiación, todos y todas nos hemos puesto manos a la obra. 

El alumnado de Ciencias Ambientales de la EPSG-UPV, la Delegación de Alumnos y la Casa del Alumno de Gandía, Econstrucció y Connecta Natura estamos trabajando duro con el objetivo de llevar a buen puerto estas Jornadas. Hay mucho trabajo por delante, pero con el esfuerzo conjunto seguro que lo hacemos estupendamente. 

Cultura Valenciana: Agricultura, Lengua y Territorio. Gran título para una gran oferta. Y es que el Campus de Gandía se verá inundado de conferencias y actividades, todas diferentes, todas interesantes y todas comprometidas; de ponentes, de lectores, de vendedores, de danzadores... 

A continuación exponemos los carteles donde se muestran las distintas actividades y su horario. 









































Si te interesa cualquiera de estos temas, o simplemente tienes curiosidad... ¡Ven! Te estaremos esperando en el Campus de Gandía.

No hay comentarios:

Publicar un comentario