sábado, 26 de septiembre de 2015

Superalimentos Wise Nature i el Projecte Lligabosc, units per un objectiu comú

Imagina't que pogueres consumir uns aliments ecològics, compromesos amb la conservació del medi ambient i del planeta. Imagina't que aqueixos aliments contingueren una sèrie de propietats que milloraren la teua salut. Imagina't, a més, que simplement estant informat/ada sobre ells, o consumint-los, un arbre fóra plantat en un lloc on és totalment necessari i a més va a tenir una supervisió especial per al seu correcte desenvolupament.

Doncs tot açò és ara possible gràcies a Superalimentos Wise Nature. Aquesta petita empresa familiar ofereix els seus superaliments a totes aquelles persones interessades tant en la seua salut com en el medi ambient, conceptes que, a llarg termini, acaben anant de la mà. I ara es compromet a dur a terme aquest ideal, col·laborant en el Projecte Lligabosc amb Connecta Natura.

Cada vegada que algú se subscriga a la seua pàgina web, un arbre serà donat per a la seua plantació en el marc d'aquest projecte.

Així que... a què estàs esperant? Passa't pel seu web https://superalimentoswn.com/, i subscriu-te! El medi ambient i la teua salut t'ho agrairan.

La web: https://superalimentoswn.com/

El Facebook: https://www.facebook.com/superalimentoswn?fref=ts

El projecte Connecta Natura: https://superalimentoswn.com/content/8-proyecto-connecta-natura

Imagínate que pudieras consumir unos alimentos ecológicos, comprometidos con la conservación del medio ambiente y del planeta. Imagínate que esos alimentos contuvieran una serie de propiedades que mejorasen tu salud. Imagínate, además, que simplemente estando informado/a sobre ellos, o consumiéndolos, un árbol fuera plantado en un lugar donde es totalmente necesario y además va a tener una supervisión especial para su correcto desarrollo. 

Pues todo esto es ahora posible gracias a Superalimentos Wise Nature. Esta pequeña empresa familiar ofrece sus superalimentos a todas aquellas personas interesadas tanto en su salud como en el medio ambiente, conceptos que, a largo plazo, acaban yendo de la mano. Y ahora se compromete a llevar a cabo este ideal, colaborando en el Projecte Lligabosc con Connecta Natura. 

Cada vez que alguien se suscriba a su página web, un árbol será donado para su plantación en el marco de dicho proyecto. 

Así que... ¿a qué estás esperando? Pásate por su web https://superalimentoswn.com/, y ¡suscríbete! El medio ambiente y tu salud te lo agradecerán.No hay comentarios:

Publicar un comentario